čtvrtek 3. října 2013

Genetika mrcha je

František mněl na rozdíl od svého staršího bratra být lepší, zajímavější, dokonalejší a proto se jeho rodiče rozhodli pro úpravu genetické výbavy plodu. Vylepšení ve všech směrech a kromě nich ještě něco navíc, cosi co mnělo nového syna odlišovat od vrstevníků. Zalíbila se jim biologická fluorescence hlubokomořských živočichů. Jak krásné bude až na flámu budou mladému muži zářit modré oči či konečky vlasů rámující při pohybu dokonalý obličej.
Narodilo se krásné zdravé dítko ze kterého vyrostl pohledný mladý muž oplývající mnoha přednostmi. Pouze světélkují gen se nikterak neprojevil.
Přišla puberta a s ní hry lásky šálivé. Frantu sex bavil snad jak každého ale to pravé mněl teprve objevit. Jak už tomu mládí chce nachmítl se k trojce a přítomnost druhého chlapce v něm probudila schopnosti dosud nevídané. První co začal pociťovat bylo mírné pálení mezi půlkami následované stahy ne nepodobnými ejakulaci. Pocit to byl příjemný pouze jaksi neúplný, částečný něco mu chybělo. Pulzování se zesilovalo a přidával se k němu pocit průvanu v místech kam se nikdy vzduch tímto směrem zatím nepodíval.
Stačilo zasunutí toho pravého „kolíku“ a dostavil se pocit rozlévající se celím tělem.
Rychleji, richlejii ….



Žádné komentáře:

Okomentovat